Etimologie

Botanică
Botanica (din limba greacă, βοτάνη = "iarbă") este știința plantelor – o ramură clasică a biologiei care stă alături de alte ramuri clasice ca anatomia, histologia, biologia celulară, fiziologia și virologia, cât și de ramuri moderne ca: bioacustica, biochimia, biofizica, biogeografia și biomatematica.. Până în prezent au fost descrise peste Cinci Sute Mie(Ăsta e numărul estimat) de specii de plante.

Structura Plantei
Viaţă
Funcția și florii
Plantelor Angiospermatophyta
Pistil
..Stigmat Stil Ovar Ovul(intern) Receptacul
Stamină
... Polen Anteră Filament
Petală
Separală
Stem(Pić/Pic)
.....Este o cale pentru lichid (seva) unde se adună fascicule vasculare groase. Gândacii(Gândac) se adună pentru a bea seva.
Frunze(Forma Plurală, Singular:Frunză)
.....Fotosintetizează cu lumina soarelui
Rădăcină(În Sol)
.....Rolul ca rezervor, Supapă(Formularul multiplu:Supape) Pseudosupapă(Pseudosupape) Epifiteplantele nu primesc hrană de la copaci, astfel încât acestea trebuie să fie stocate pe cont propriu.
..........................
Fruct
Sămânță
...Zigot Embrion (Germene)

Clasificare științifică
Regn: Plantae
Încrengătură:
Subregn: Cladogramă conform Catalogue of Life
Tracheobionta [Tracheophyta]
...Cormofitele
Diviziune: Magnoliophyta
Clasă:
Ordin:___les
Familie:
Subfamilie:
Gen:
Specie:
Listă Sinonime

Lucruri de care trebuie să fiți conștienți
Dacă îl înlocuiți cu o altă limbă, numele tratat și descris ca aceeași familie va fi considerat același. Cu toate acestea, în practică, există multe expresii care au caracteristici clar diferite și nu sunt adecvate pentru a spune. Numele botanicii joacă un rol important în rezolvarea unor astfel de neînțelegeri.

Brașov (Brashov)
este un oraș în regiunea Transilvania
Cea mai faimoasă destinație turistică este Castelul Dracula.

Cel mai mare impact economic Râu(Râul) din Europa
Delta Dunării găzduiește zone umede fertile cu multe păsări sălbatice. Începe cu Schwarzwald(Pădurea Neagră), o zonă împădurită din Baden-Wurttemberg, sudul Germaniei.

Grădinar
Soiurile cultivate de grădinari sunt numite specii horticole.
Procesul de creștere se referă la germinarea speciilor și eliberarea sporilor.

Secția Biologică​
Anastasie Fătu
Iași Grădina Botanică Biologíe este cea mai veche grădină botanică din România. Este un nume de loc care a înflorit până când a fost mutat la București în zilele Ducelui de Dunăre.
Nu-l confunda cu Palmieri tropicali.

Muncești
(Fă-ți treaba)
Când absorb dioxidul de carbon"Dioxid de Carbon(CO2)", funcția lor importantă este de a primi lumina soarelui și de a reduce oxidarea de către Clorofilă pentru a o descompune în carbon și oxigen. Gazul se numește dioxid de carbon(Gas), solidul se numește Gheață uscată, lichidul se numește dioxid de carbon lichid, iar soluția apoasă se numește Apă carbogazoasă (Este o băutură națională zilnică.). Multe Ierburi(Iarbă, rawn Gazon etc.) și flori s-au născut din copaci. De asemenea, include Alge(Salată de alge marine) care cresc în mare. Pentru a-i înțelege Rădăcinile, dezgropați Rădăcini(Rădăcină) care absorb nutrienți precum Apa(Aqua, Debit de apă) și Acidul fosforic(Acid P, ácido fosfórico).
Plante excepționale
Ciuperci(ciupercă) numite Plante Parazite,Ciupercile aterizează pe copaci și nu fotosintetizează.Integrarea rețelei științifice

Sub
Substitui Reumpletor de înlocuire, indică faptul că acesta este următorul punct și este în linie
În prezent creează o carte Picturală Plantă Botanică Ilustrația este în curs de examinare.

Un Vivariu
(latină, literalmente pentru „loc de viață”; plural: Vivaria sau Vivarii)
Paldarium
sunt adesea indicatori ecologici despre Floră și Faună. Este o lume naturală realistă, care este reprodusă într-o cutie mică transparentă.
Peștii (Acvarii cu Alge), Amfibienii, Reptilele, insectele etc. care s-au mutat de pe malul a[]pei pe uscat beneficiază de plante precum purificarea apei și a aerului, descompunerea, alimentarea cu oxigen și vindecarea spirituală.

Bíos
Bíos‎(βίος), Bío(βίο)
Schimbă/Schimba:
[bí.os]-[ˈβi.os]-[ˈvi.os]
[bi.ó]-[βiˈo]-[viˈo]
βίοτος ‎(bíotos‎), βίοτο(bíoto‎)
Viaţă viață (de), să trăiască, Viu

Arheologie
(în primul rând act) De la greacă antică a ἀρχαιολογία (Arkhaiología) "lore anticariat" Arheologic de la Antiquarian la Arheolog . Arheologia (termen derivat din cuvântul grecesc Αρχαιολογία, compus din αρχαίος archàios "antic" și λόγος, lògos = "discurs" sau "studiu") este știința ce studiază civilizațiile și culturile umane vechi și relațiile acestora cu mediul înconjurător, prin documentare și prin căutarea, culegerea, analizarea și interpretarea urmelor materiale rămase.

Anatomia
Anatomia (ana=prin și tomein=tăiere) este o ramură a biologiei morfologice care studiază forma(Morfologia) și structura organismelor, ca și ale părților lor componente. În mod curent, termenul are mai ales, Odată cu progresul științei (subdiviziunii), se utilizează, se folosesc fragmentarea și cuvinte științifice sintetice, inclusiv ingineria Genetică(Genetica). Nu există nici un sens să-l despartă, dar există un exemplu, după urmează.
Clasificare și domeniu de studiu
Bioanatomie
Anatomia Animalelor
...Animală Anatomie umană(Anatomia omului)
Anatomia vegetală(Anatomia Plantelor)

Convenții și terminologie folosite în anatomie
Poziția anatomică normală
Prin poziție anatomică normală (PAN)
se înțelege poziția care se ia în considerare atunci când se descriu diferitele elemente anatomice și raporturile dintre ele.
Studiul structurii organelor interne este încorporat prin actul de "tocare a totul cu un cuțit", organe respiratorii, organe digestive, organe secretoare, organe de excreție, organe circulatorii, organe de reproducere etc.

Ce este un Picnic?
Cum să organizezi un picnic. Dacă vremea este frumoasă afară și aveți o zi liberă, planificați un picnic pentru a petrece o zi minunată cu familia sau prietenii. Faceți o plimbare prin câmpuri precum munți și râuri. Vă puteți aștepta la multe descoperiri în frumosul peisaj natural. Párei "Πάρει" (Este nevoie de[Χρειάζεται]) Acțiuni(Acţiune) și Plimbări (Plimbăre) Este un timp liber să te simți fericit înconjurat de un miros natural.

Pești de râu
Peștedulce
Plecoglossidae
Japoneză:Ayu
Gruparea:
Organizarea clasei, Actinopterygii
Formular de comandă:Osmeriformes
Gen/Rasă Plecoglossus altivelis
Abreviere:Pleco altivo(trufaş)
Grozav, Este un pește simplu care trăiește într-un curent limpede.

Ciuperca
(Plural număr: Ciuperci)
Aspergillus fumigatus
Eumycota(Eumycoti), E un nume adevărat Eumycete
Aceste grupuri includ ciuperca, un microorganism care poate fi văzut cu ochiul liber.
În plus, există o proprietate de aterizare.
Mucegai
Mucegaiurile sunt ciuperci microscopice saprofite sau parazite, sub formă de filamente, care se înmulțesc prin spori. Fac parte din grupa mare Ascomycota, regnul Fungi, domeniul Eukaryota.Există un stâlp alb în centru și o umbrelă este deschisă în partea de sus a capului.
Fungi
Domeniu: Eucariote
Regn: Fungi
Diviziune: Ascomycota
Clasă: Sordariomycetes
Ordin: Hypocreales
Familie: Ophiocordycipitaceae
Gen: Ophiocordyceps
Specie: Ophiocordyceps sinensis
Se numește "copilul copacului" în unele țări, dar acest tip este "iarba care este indismată de insecte și doarme iarna".În unele țări, se numește "copilul copacului", dar acest tip este "iarba care este indismată de insecte și doarme iarna(Se culcă Iarnă.)".
Citate din Latină
Botanice,
saepe botanica (ex Graeco βοτάνη 'pascua, gramen, pabulum' < βόσκειν 'pasci, vesci'), vel phytologia, antique ars herbaria, hodie aliquando scientia plantarum et biologia plantarum, est pars biologiae et scientia vitae plantarum

Super putere
Superputere, Pentru detalii, vă rugăm să consultați o pagină separată.

Pa
Adio este întotdeauna o întâlnire cu o viață nouă, dar acest salut exprimă sentimentul „să ne întâlnim din nou cu spirit bun”. Pentru dumneavoastră(Tu si) Ești mereu cu mine..

Valea
Între munți, Există un flux de apă într-un râu mic. Ajută-ți curiozitatea și mergi. Să te ajut cu interesele tale și să mergi.
Elemente de referință
●Fluture
Lapitoptera
Japoneză[chō]
Chineză[dié]
●Litere grecești
Limba, tan(Θήτα[theta]: shīta sīta shita sita)
●tani
Japonezull[sanshō/sansyō kōmoku]:
Chinezul, Zhōng wén[cān kǎo]:gǔ
●Bujor
Botan:Paeonia suffruticosa(Regina florilor)
Chine:Mǔ dān[Modan]

●Transilvania
Cea mai veche referire cunoscută la Transilvania apare într-un document latin medieval în mii șaptezeci și cinci de ani ca ultra silvam, însemnând "dincolo de pădure". Transilvania, cu un prefix prepozițional latin alternativ, înseamnă "de cealaltă parte a pădurii". Istoricii Maghiari susțin că latina medievală formează Ultrasylvania, mai târziu.

^ Antera(Stamina) În Crengătură
^ CinciSuteMie.html Pagină Cinci_Sute_Mie.html În Creng ătură Honeytica Pagină Pagină_Botanică_Etimologica_Honeytica Pagină_Honeytica
^ Bot.ro(Rotipo.ro Tipo.ro) În_Creng_ătură
^ Gradinar Gradinari În_Crengătură CitatedinLatină.html Citate_din_Latină.html iariba.org
^ Stem(P.ić/P.ic)
Stem_(_Pić_/_Pic_)
Stem_(_P_ić_/_P_ic_)